61399
14:19 14.082018

У Закарпатській ОДА представили нового очільника Головного територіального управління юстиції

Життя 4186

У вівторок, 14 серпня, у сесійній залі Закарпатської ОДА заступник міністра юстиції України Денис Чернишов урочисто представив колективу нового начальника Головного територіального управління юстиції в Закарпатській області Євгена Когутича.

До свого призначення на керівну посаду обласної юстиції мукачівець Євген Когутич працював керівником Ужгородського районного відділу управління юстиції. Як виявилося, він був другим за результатами конкурсу на посаду начальника управління юстиції в Закарпатській області. Тож після переведення до Рівного Оксани Сальчук пан Когутич обійняв цю вакантну посаду.

– Юстиція супроводжує людину в житті від народження до останнього дня, а також усіх моментів, пов’язаних зі спадщиною. Тому значущість Міністерства юстиції, можливо, до сих пір не оцінюється належно. Утім ви маєте ставитися до своєї роботи з усім розумінням її важливості, – наголосив Денис Чернишов.

У свою чергу, новоспечений керівник подякував присутнім за вітання та пообіцяв, що виправдає кредит довіри, подарований йому.

– На власному досвіді я переконався, що дійсно є соціальний ліфт, який передбачає рівний доступ до посад державного службовця, – зазначив Євген Когутич. – Я працюю в органах юстиції з 2000 року на різних посадах. На сьогодні Міністерство юстиції визначило конкретні завдання, тому нам потрібно зосередитися на їхньому виконанні. Мова про забезпечення верховенства права, мінімізацію корупційних ризиків, покращення бізнес-клімату.

У планах нового очільника продовження роботи над такими масштабними проектами Мін’юсту, як «Я маю право!», «Онлайн-будинок юстиції»,  «Шлюб за добу», «Свідоцтво про народження в пологовому будинку».

Насамкінець нового начальника привітала керівник апарату Закарпатської ОДА Руслана Натуркач, яка побажала Євгену Когутичу всіляких гараздів, терпіння та невтомної праці.

Христина БІКЛЯН

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах