59904
12:30 15.072018

Авіабайкери влаштували «шоу» над Ужгородом

Життя 2688

Фестиваль MUSIC AVIA BIKE UKRAINE зібрав учасників зі США, Росії, Угорщини, Молдови, Німеччини, Польщі, Англії, Білорусі та українських міст. 

Цього року на фестиваль зареєструвалися понад 100 байкерів. У перший день вони відпочивали на місцевому кар’єрі в мікрорайоні Радванка. 

А у другий день фестивалю гостей чекало авіашоу. Music Avia Bike Ukraine – це потужне об’єднання безстрашних пілотів, суворих байкерів і найпопулярніших рокерів, повідомляє chas-z.com.ua  .

Music Avia Bike Ukraine – це потужне об’єднання безстрашних пілотів, суворих байкерів і найпопулярніших рокерів. На фестивалі ви не просто отримаєте море драйву та позитиву, а й познайомитесь з величезною кількістю цікавих людей з України та зарубіжжя.
Список музичних учасників, які виступали на фесті: «ГІЕАРСЕН» (м.Ужгород), TEQUILA BAND (м.Ужгород), «Ватага» (м.Ужгород), GUITAR FORCE (Польща), HEART BEAT BRASS BAND (м.Харків), «ЖАДАН і СOБАКИ» (м.Київ), GREEN GREY (м.Київ), «КЕШ» (м.Київ), KOZAK SYSTEM (м.Київ), «БРАТИ ГАДЮКІНИ» (м.Київ), HEART BEAT BRASS BAND (м.Харків).

 

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах