59742
14:31 12.072018

Кращих бухгалтерів та аудиторів Закарпаття привітали із професійним святом

Життя 2912

Цьогоріч, 16 липня, в Україні святкують своє професійне свято не тільки бухгалтери, але й аудитори. Відповідні зміни передбачені Указом Президента, який набув чинності 24 квітня.

Тож напередодні свята в обласному центрі привітали найвідповідальніших закарпатських бухгалтерів, а також розповіли про труднощі та перспективи цих непростих і відповідальних професій.

Тож від Закарпатської ОДА почесними грамотами та подяками нагородили: Надію Мазур, головного бухгалтера ОП “Ужгородський коньячний завод”, Віктора Яцка, заступника голови  Закарпатського територіального відділення ВПГО “Спілки аудиторів України”, Наталію Горзов, головного бухгалтера санаторію “Шаян”.

Кращим аудиторам та бухгалтерам краю були вручені подяки від головного управління ДФС  в Закарпатській області.

“Професія бухгалтера не дає сумувати, оскільки за останні 10-15 років відбулися дуже кардинальні зміни у системі бухгалтерського обліку та податкового законодавства, – зазначив Ярослав Голубка, голова  Закарпатського територіального відділення Асоціації платників податків України, член ради ФПБАУ. – Навіть нещодавно Президент підписав законопроект про податок на виведений капітал. А це означає, що зараз більшість керівників скажуть, що усе буде базуватися на податковому обліку, а бухгалтерський відійде на задній план…”

За словами спікерів бухгалтер – це та людина, яка є головним порадником для керівника підприємства, при прийнятті важливих економічних рішень. На цю людину лягає величезна відповідальність. Тому під час заходу, вітаючи бухгалтерів та аудиторів, присутні бажали їм не тільки матеріальної винагороди за важку працю, але й наснаги та задоволення від роботи.

Христина БІКЛЯН

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах