59073
22:13 29.062018

Реєстрація електронних кабінетів вступників УжНУ буде можливою з 2 липня

Життя 3076

Реєстрація електронних кабінетів вступників буде можливою з 2 липня до 18.00 25 липня.

Звертаємо увагу: у цей період на базі Приймальної комісії ДВНЗ “УжНУ” працюватиме консультаційний центр для надання допомоги вступникам  (м. Ужгород, вул. Університетська, 14, читальна зала бібліотеки). Вступники можуть звернутися до консультаційного центру з метою створення електронного кабінету, подання заяви в електронній формі, завантаження додатку до атестату, фото, а також з будь-яких питань, що стосуються вступу на навчання.

Вичерпну консультацію з питань вступної кампанії та допомогу у створенні електронних кабінетів і поданні електронних заяв можна отримати також в консультаційному пункті Приймальної комісії ДВНЗ “УжНУ” у місті Львів (вул. Дудаєва, 15, кімната 12, тел. 098-3090960, 099-9757277).

Особистий електронний кабінет вступника – це веб-сторінка, за допомогою якої вступник подає електронну заяву до закладу вищої освіти та контролює її статус.

Для подання електронної заяви вступник повинен зареєструватись на інтернет-сайті за електронною адресою: http://ez.osvitavsim.org.ua

Під час реєстрації вступник зазначає такі дані:

– адресу електронної пошти, до якої має доступ. Вказана адреса буде логіном для входу до особистого електронного кабінета. Не рекомендується реєструвати кабінет на неіснуючу або заборонену в Україні адресу електронної пошти;

– пароль для входу до особистого електронного кабінету;

– номер, пін-код та рік отримання сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання;

– серію та номер атестата про повну загальну середню освіту;

– середній бал додатка до вказаного атестата, обчислений за 12-бальною шкалою з округленням до десятих частин бала. Середній бал, введений в особистому електронному кабінеті з помилкою, вступник може виправити самостійно до подання першої заяви.

Подані вступником дані перевіряються в Єдиній базі. У разі збігу даних вступника в Єдиній базі (прізвище, ім’я, по батькові, дата народження, стать, громадянство тощо) він отримує на вказану ним адресу електронної пошти повідомлення для активації особистого електронного кабінету вступника. Строк для активації вступником особистого електронного кабінету – одна доба з моменту отримання відповідного повідомлення.

Реєстрація в Єдиній базі надає вступнику можливість доступу до особистого електронного кабінету з вказаними ним при реєстрації логіном та паролем на інтернет-сайті за електронною адресою: https://ez.osvitavsim.org.ua/.

В особистому електронному кабінеті вступник вносить до Єдиної бази, для можливості оперативного зв’язку навчального закладу з вступником, номери телефонів (домашній та/або мобільний) із зазначенням телефонних кодів.

Крім того, вступник завантажує скановані копії (фотокопії):

– додатка до атестата про повну загальну середню освіту;

– кольорової фотокартки розміром 3 х 4 см, що буде подаватись до закладу вищої освіти;

– якщо вступник претендує на врахування у конкурсному балі сільського коефіцієнта  – довідки про реєстрацію місця проживання особи (додаток 13 до Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 02 березня 2016 року № 207),.

Подання електронних заяв для вступу за ступенем бакалавр (магістр медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямування) буде доступним з 12 липня до 18.00 26 липня.

Порядок роботи з електронним кабінетом та подання електронних заяв визначено у  у Порядку подання та розгляду заяв в електронній формі на участь у конкурсному відборі до вищих навчальних закладів України в 2018 році.

МОН України підготовлено інструкцію для вступників щодо роботи з електронним кабінетом. У ній описані конкретні кроки для створення кабінету, його наповнення та подання електронних заяв.

Також доступна відеоінструкція.

Приймальна комісія ДВНЗ “УжНУ” також рекомендує перед поданням заяв скористатися КАЛЬКУЛЯТОРОМ ВСТУПНИКА ДО ДВНЗ “УЖНУ”. Він дозволяє вибрати доступні конкурсні пропозиції та обчислити конкурсний бал.

Терміни вступної кампанії – в інфографіці Міністерства освіти і науки:

Приймальна комісія ДВНЗ “УжНУ”

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Учні Ужгородського ліцею вирощують мікрозелень та донатять на ЗСУ
17:29
Самовираження через мистецтво: арттерапія для підлітків
17:07
В Ужгороді відбувся благодійний фестиваль «Сакура фест-2024»
16:45
Закарпатські податківці з початку року надали понад 34 тисячі адмінпослуг
16:31
На Закарпатті рятувальники відкрили ще один клас безпеки для дітей
16:14
У Вишківській громаді пройде обговорення дозволів для перебування у прикордонній смузі
16:03
Інструктори Нацгвардії провели для закарпатських журналістів заняття з вогневої, тактичної та медичної підготовки
15:12
Поліцейські охорони Закарпаття знайшли зниклу дитину
14:52
У Закарпатському обласному центрі кардіології та кардіохірургії за минулий рік успішно виконали 151 операцію на відкритому серці
14:35
В Ужгороді патрульні допомогли чоловіку відшукати телефон, який він забув у таксі
14:24
Всі новини