59019
13:43 29.062018

Парадьожні молодиці: Ужгород відгуляв дев’ятий Парад Наречених

Життя 6924

Цьогоріч у заході взяли участь близько 70 наречених, яких об’єднали у дев’ять тематичних груп. Вже традиційно вік та шлюбний статус учасниць не мав жодного значення. Були  й такі, що не пропустили жодного параду. Цьогоріч захід мав ще й благодійну мету – збір коштів для дитячої лікарні.

Розпочався захід – 500 метровим забігом. У святковому вбранні та на підборах дівчата пробіглися від площі Поштової до Народної.

А вже ввечері Ужгород поринув в атмосферу свята. На дівчат чекав видовищний автопробіг містом, а відтак із площі Поштової стартувала парадна хода наречених. Видовищною колоною учасниці пройшлися через усе місто – до Закарпатського облмуздрамтеатру. Там відбулася церемонія нагороджень переможниць у різних номінаціях — власниць найоригінальніших та найгарніших макіяжів, букетів, зачісок, суконь, боді-артів. Загалом було нагороджено переможниць у 9-ти номінаціях.

Образи були настільки різні, наскільки різними були і самі дівчата.

– У параді наречених я беру участь кожного року, – розповідає ужгородка, Габріелла Руденко. – Перший парад відбувся у 2008 році. Тоді у мене була весільна сукня і я подумала, чому б і ні? З тих пір кожного року я не пропускаю це свято. Завжди намагаюся експериментувати, вигадувати якісь чудернацькі образи. Зрозуміло, що сам фестиваль розвивається, але на мою думку, у перші роки навколо цього свята було більше ажіотажу і по атмосфері воно уже дещо інше.

За словами самих учасниць атмосфера у колективі панує дружня. За час репетицій усі неймовірно здружилися. Кажуть, прийшли сюди не за перемогою, а за позитивними емоціями.

– У параді я беру участь уже втретє. Але кожного разу – це абсолютно нові враження, – розповідає Андріана Баран. – У цей день ти стаєш справжньою принцесою. У нас був дуже насичений день, дуже гарні локації для фотосесій. Образ я собі обирала сама. Це така нетрадиційна весільна сукня: окремо топ і спідниця.

Організатори закликали дівчат експериментувати із вбранням та прикрасами. Тож іноді образ учасниць народжувався під певний аксесуар.

До прикладу, ужгородка Марина Федчик сукню підбирала під червоні окуляри:

– Мені дуже подобається сама ідея цього свята – кожна жінка може відчути себе нареченою кілька разів у житті. Окрім того, кохання непідвладне ні часу, ні віку. Воно приходить й усе. Я лікар на пенсії, але сьогодні я наречена.  – розповідає жінка – Свій образ я вигадала за лічені дні. Доповнює його мундштук. Із сукнею мені допомогла актриса театру Наталія Засухіна.

Тож на головній сцені дівчата не переставали дивувати екстравагантними образами. Змагалися учасниці у різних номінаціях. Відтак за результатами журі було визначено низку переможниць: найкращий макіяж – Діана Якуніна; найоригінальніший макіяж – Маріанна Бадзьо; найкращий бодіарт – Ольга Молнар; найоригінальніший букет – Валентина Фомішкіна; найкрасивіший букет – Сімона Шімон; ориганальна весільна зачіска – Лариса Богдан; найкрасивіша весільна зачіска – Наталія Сентимрей; найоригінальніша сукня – Антоніна Недбайло; найкрасивіша сукня – Сімона Шімон. Власне Сімону було також визнано найгармонійнішою нареченою.

За рік в Ужгороді відбудеться ювілейний десятий парад наречених. Тож над оригінальними ідеями учасники та організатори свята починають думати вже зараз.

Христина БІКЛЯН

ВІДЕО: Дмитро МИСЬ

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах