58403
12:22 20.062018

Сьогодні в Ужгороді: відновлюють вуличне освітлення, ремонтують світлофор та ліквідовують стихійні сміттєзвалища

Життя 1750

Сьогодні в Ужгороді відновлюють лінію вуличного освітлення на вулиці Буковинській. Також працівники підприємства «Закарпателектробуд» міняють лампи на вулицях Яблуневій, Сливовій, Абрикосовій, Шкільній, Антона Чехова.

Косять схили Ботанічної та Студентської набережних («УжАгромікс»); вулицю Перемоги («УжБудСервіс»); кладовища на вулиці Василя Стефаника, у мікрорайоні Горяни (КП УККП).

«УжАгромікс» також підстригає живопліт на вулицях Олександра Довженка, Небесної Сотні, Юлія Ставровського-Попрадова, Братів Бращайків.

Комунальне підприємство КШЕП ремонтує світлофор на перехресті вулиць Марії Заньковецької – Михайла Грушевського; на вулиці Іштвана Дендеші роблять поточний ремонт дорожнього покриття; вночі проводили прибирання вулиць із використанням спецтехніки.

Підприємство «АВЕ-Ужгород» ліквідовує стихійні звалища на вулицях В’ячеслава Чорновола, Адама Міцкевича, Тиводара Легоцького, 18, 46, Федора Достоєвського, 20.

На вулиці Олександра Фединця продовжують перемощувати кам’яну бруківку, на площі Шандора Петефі – капітальний ремонт покриття та реконструкцію інженерних мереж, зокрема, роблять щебеневі основи, лунки для висаджування дерев, закладні для опор вуличного освітлення, викладають кам’яну бруківку, приєднують мережі.

Капітальний ремонт тротуарів триває на вулицях: Юрія Гагаріна – викладають ФЕМ-плитку, бордюри; Перемоги – планують робити нижній шар асфальтобетонного покриття; Марії Заньковецької (від перехрестя з вул. Михайла Грушевського до перехрестя з вул. Тиводара Легоцького) – піднімають обойми колодязів, роблять щебеневі основи на тротуарах, викладають ФЕМ-плитку; капітальний ремонт тротуару також на площі Корятовича – демонтують і вивозять старі ФЕМ-плити.

У рамках реконструкції вулиці Олександра Можайського роблять щебеневі основи, мережу зливової каналізації.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах