58210
13:50 16.062018

Юні вишківчани попрощалися з садочком

Життя 4668

Днями у Вишківському ЗДО №1, як і у всіх закладах дошкільної освіти краю, відбулося свято, присвячене випуску найстарших вихованців. Цьогоріч у коронованому селищі з цим дитсадком попрощалися 66 маленьких вишківчан.

Особливо цікаво проводжали у шкільне життя юних вихованців старшої групи №1 “Ромашка”. Креативні вихователі І.Вайда, К.Бонгар разом із музкерівником М.Паш підготували для малят яскраве випускне свято під назвою “Музей незвичайних речей”, з гумором та водночас сумом виділивши найнезабутніші етапи в житті дошкільнят.

Приміром, у прикрашеній актовій залі на почесному місці виднілася так звана “Банка зі сльозами дітей, батьків, вихователів”, пролитих під час періоду адаптації малят у садку.

Напевно, по завершенні свята скляна ємність суттєво поповнилася рідиною, адже схвильовані учасники дійства не стримували своїх емоцій, особливо вихователі, котрі випустили із затишного гніздечка в широкий світ чергових своїх пташенят.

Неймовірно зворушливими були хвилини прощання майбутніх школярів із молодшими друзями, озвучення щирих, дитячих мрій, подяка Україні, танець з подушками та оригінальний флешмоб.

Багато хороших слів було сказано в цей день на адресу випускників та їхніх батьків, адміністрації та вихователів, бо саме завдяки спільним зусиллям садочок виховав хороших, розумних, а головне – здорових дітей, – дітей, які мають свої мрії і уподобання, які вміють гарно співати і танцювати, що вдало було показано на святі.

Урочистим моментом для випускників стало вручення очільницею закладу М.Маркуш та методистом С.Шоваг перших в їхньому житті дипломів, а також подарунів та побажання цікавого шкільного життя.

Завершилося свято на подвір’ї садочка, де дітки випустили увись повітряні кульки, загадавши свої найзаповітніші мрії.

Богдана КЛЕКНЕР

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах