56320
19:29 25.052018

У школах Хуста пролунав останній дзвоник. ФОТО

Життя 13252

Сьогодні у всіх загальноосвітніх навчальних закладах міста над Тисою пройшли урочисті лінійки. Зі своїми “альма-матер” попрощалися 187 хустських випускників.

Яскраві квіти, різнокольорові кульки, щирі посмішки школярів,- адже на них чекають довгождані канікули, та сльози на очах у випускників, їхніх батьків та вчителів, напутнє слово “класних мам”, нагороди й грамоти, вітання першокласників – все це сьогодні було у кожній школі міста.

За доброю традицією креативні випускники міста над Тисою до свята останнього дзвоника додали своєї – особливої – родзинки. Юнаки та дівчата приємно здивували шкільні родини танцювальними флешмобами, поєднавши ніжний шкільний вальс  із динамічними, запальними композиціями.

І, звичайно ж, символічно випустили у небо різнокольорові кульки-мрії, які неодмінно здійсняться, адже вони – молоді, сповнені натхнення, амбіцій та віри у своє щасливе майбутнє.

Тож хай вам щастить, дорогі випускники!

Пропонуємо переглянути добірку світлин зі свят останнього дзвоника в Хустській ЗОШ I-III ст.№2, Хустській СШ I-III ст. №3 та Хустській ЗОШ I-II ст. з угорською мовою навчання.

Богдана КЛЕКНЕР

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах