55966
16:47 22.052018

В Ужгороді навчать готувати їжу за аюрведою

Життя 4274

Про чергову вегетаріанську ініціативу, покликану на покращення здоров’я, повідомляє Тетяна Жовківська.

Жінка, яка нещодавно відкрила революційну для Ужгорода «зелену» крамницю без пластику, запрошує на корисний майстер-клас.

В Ужгороді пройде великий вегетаріанський майстер-клас з приготування класичних страв давньоіндійської науки аюрведи.

Майстер-клас проведе талановитий кулінар та лікар-аюрведист Тарас Зінько зі Львова!

“Моя любов до аюрведи прийшла через любов до готування. Бо коли щось хочеш робити добре, то починаєш заглиблюватися в усі аспекти. І значення вже має не тільки смак, але і користь. Аюрведа вчить, що 80% всіх болячок саме від не правильного харчування”, – розказує Тарас Зінько, лікар-аюрведист про поєднання кулінарії та аюрведи.

Для гостей майстер-класу ми розкриємо основні принципи харчування за аюрведою. Адже головне правило – немає корисного чи не корисного, є їжа яка підходить одному, а іншому не підходить. Або навіть в залежності від часу коли ви це вживаєте. До прикладу, солодке – хтось повністю обмежує, але такі страви можна вживати до обіду, а от ввечері дійсно вони не підуть на користь.

Наш експерт розповість що, як і чому впливає в нашому раціоні на самопочуття, емоції, здоров’я. Особлива увага в аюрведі приділяється спеціям та прянощам. Тарас справжній майстер у вдалому їхньому комбінуванні та використанні.

Всі страви будуть приготовані строго за аюведичними канонами, і допоможуть вам зрозуміти з чого почати, щоб покращити свій раціон.

ДОВІДКА: Тарас Зінько (м. Львів) сертифікований лікар-аюрведист. Проводить пульсову діагностику (класичний аюрведичний метод діагностики), (визначає вроджену та набуту конститицію). Виявляє наявні хвороби та вміє здіагностувати захворювання тільки на зародковому етапі. Допомагає скоригувати харчування в залежності від індивідуального типу людини, налагодити режим дня, за необхідності підбирає ефективні трав’яні аюведичні препарати.

Місце проведення майстер-класу: Будинок Побуту. пл. Шандора Петефі, 2 (кафе Connection, 2-ий поверх).

26 травня. Початок о 12.00. (тривалість 2 години). Вартість: благодійний внесок.

Реєстрація на майстер-клас ОБОВ’ЯЗКОВА! Тетяна: 0507147070.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах