54170
20:34 28.042018

Театралізований туристичний тур «Машина часу» організували в Ужгороді дітям

Життя 4164

Родзинкою сьогоднішньої Лабораторії творчості “Зможуть усі”, що проходила на площі Театральній в Ужгороді у рамках “Сакура-Фесту”, став театралізований туристичний тур «Машина часу». Його представила громадська організація «Асоціація студентів-економістів Закарпаття».

48Протягом години можна було ознайомитися з надзвичайно мальовничим та старовинним містом над Ужем. Завдяки пішохідній та автобусній подорожі Ужгородом на символічній машині часу дітки дізналися про місцеві традиції, історію, архітектуру, мистецтво, національне та конфесійне різноманіття, географію, історичних постатей тощо.

Також дітвора брала участь в інтерактивних іграх із театральними ляльковими героями та отримувала подарунки від ліхтарника дяді Колі і його помічниці квіткарки Маргаритки. Подорож сьогодні організували дітям-сиротам, дітям із родин внутрішньо переміщених осіб, долучилися до неї й присутні на площі.

Ідея створити театралізовану туристичну подорож Ужгородом належить Лесі Носенко, котра представляє Асоціацію студентів-економістів Закарпаття.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах