53945
13:46 25.042018

В Ужгороді погодили ще кілька дозволів на зовнішню рекламу

Життя 3262

imagesПроект рішення про зовнішню рекламу розглянули сьогодні на засіданні міськвиконкому в Ужгороді.

Так, члени виконкому проголосували за надання дозволу на зміну місця розміщення рекламної конструкцій (білборд) розміром 6 м х 3 м з перехрестя вул. Підгірної – Міклоша Берчені на перехрестя Слов’янської набережної – Олександра Радищева підприємцю Івану Палінкашу, цьому ж підприємцю продовжили термін дії дозволів на розміщення двох рекламних конструкцій «білборд» розміром 6 м х 3 м на перехресті Слов’янської набережної – Олександра Радищева до 1 жовтня 2019 року. Також надали дозволи на розміщення об’єктів зовнішньої реклами строком на 5 років:

– підприємцю Роману Мандзюку – на розміщення рекламної конструкції (сітілайт) розміром 1,2 м х 1,8 м на Слов’янській набережній, 23 – 1 од.;

– приватному акціонерному товариству «Київстар» на розміщення рекламної конструкції (щит) розміром 23,25 м х 1,2 м по пл. Кирила і Мефодія, 1 – 1 од.;

– приватному підприємству «РБ-Трейд» на розміщення рекламної конструкції (стела) розміром 1,2 м х 2,52 м по вул. Собранецькій, 138 а – 1 од.

Зазначені фізичні особи-підприємці та юридичні особи мають укласти (переукласти) з департаментом міського господарства договір тимчасового користування місцями для розміщення об’єктів зовнішньої реклами.

За порушення вимог Порядку розміщення зовнішньої реклами у м. Ужгороді, затвердженого рішенням виконкому від 30.05.2012 № 164, на сьогоднішньому виконкомі відмовили у видачі дозволів на розміщення рекламних конструкцій підприємцю Марині Агаповій (щит) розміром 6 м х 3 м по вул. Собранецькій,130 – 2 од.) та товариству «Патент» (брандмауер) розміром 4,8 м х 6,8 м на фасаді будівлі по вул. Гагаріна,105 – 1 од.).

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах