51754
10:33 23.032018

Лісівники Берегівщини та військові офіцери пропагували патріотичне виховання в школах

Життя 2518

Учора, 22 березня, на Берегівщину завітав представник відділу цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України оперативного командування «Захід», учасник АТО, підполковник Рисюк Андрій Миколайович.

29243349_1620627801388789_323772935_o

Спочатку разом із військовим комісаром Сергієм Зейканом вони провели зустріч із керівництвом Берегівської райдержадміністрації. Опісля разом із представниками ДП «Берегівське ЛГ» у закладах освіти Берегівщини провели заходи з учнями з військово-патріотичного виховання.

Під час зустрічі директор Берегівського держлісгоспу Богдан Шойного, майстер лісу Михайло Бутько та Андрій Рисюк обговорили військово-патріотичне виховання у навчальних закладах та лісництвах Берегівщини та провели в районі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Джура». Адже відповідно про виконання Указу Президента України про національно-патріотичне виховання дітей та молоді в системі освіти лісівники співпрацюють заради майбутнього України та Закарпаття.

«Джура» є системною формою позакласної роботи з військово-патріотичного та морально-етичного виховання учнівської молоді, важливим засобом формування патріотичної свідомості, спортивно-оздоровчої роботи, повідомила “Карпатському об’єктиву” прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

«Цей захід проводиться з метою зміцнення військово – патріотичного виховання молоді, підвищення престижу військової служби, культивування ставлення до солдата як до захисника вітчизни, героя та привернення уваги громадян до необхідності захисту нашої Батьківщини. Тільки разом ми зможемо перемогти ворога», – зазначив старший офіцер відділу цивільно-військового співробітництва оперативного командування «Захід» підполковник Андрій Рисюк.

На завершення зустрічі з представниками держлісгопу Берегівщини Андрій Максимович подякував Богдану Андрійовичу за співпрацю й військово-патріотичну пропаганду.

Довідково: Національно-патріотичне виховання дітей та молоді – це комплексна системна і цілеспрямована діяльність органів державної влади, освітніх закладів, сі громадських організацій, сім’ї та інших соціальних інститутів щодо формування у молодого покоління високої патріотичної свідомості, почуття вірності, любові до Батьківщини, турботи про благо свого народу, готовності до виконання громадянського і конституційного обов’язку із захисту національних інтересів, цілісності, незалежності України, сприяння становленню її як правової, демократичної, соціальної держави. Найважливішим пріоритетом національно-патріотичного виховання є формування ціннісного ставлення особистості до українського народу, Батьківщини, держави, нації.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах