51632
22:37 20.032018

В Ужгороді школярам розповіли про дотримання правил дорожнього руху. ФОТО

Життя 3583

Сьогодні начальник Управління патрульної поліції Закарпатської області Юрій Марценишин, спільно із першим заступником генерального консула Угорщини у місті Ужгород Ласло Куті, завітали до учнів 3-4 класів Ужгородської ЗОШ І-ІІІ ступенів №6.

1

Дітям розповіли про дотримання правил дорожнього руху та заходи безпечної поведінки на дорозі. Розмова виявилась актуальною, оскільки незабаром розпочнуться весняні канікули і дітлахи, у свій вільний час кататимуться на велосипедах, роликах та бордах.

В рамках проекту “Школа і поліція”, Юрій Марценишин разом з Ласло Куті подарували всім дітям світовідбивальні жилети. Завдяки жилетам, дітки стають добре помітними для водіїв, інших учасників дорожнього руху та тих, хто їх супроводжує. Це особливо важливо при пересуванні вздовж доріг, або при переході проїжджої частини, небезпечних перехресть тощо.

«Застосування світловідбиваючих елементів на одязі допоможе дітям стати більш помітними на дорозі, щоб знизити ризик наїзду. Ви є повноцінними учасниками дорожнього руху, а тому маєте неухильно дотримуватись та виконувати ПДР. Ваше здоров’я і життя для нас найголовніше” — зауважив Юрій Марценишин.

«Приємно здивований, що діти знають майже всі дорожні знаки і можуть пояснити, для чого вони потрібні, а також володіють знаннями про правила дорожнього руху. Очевидно, цьому приділяють вагому увагу вчителі та батьки», – сказав Ласло Куті.

Діти з цікавістю слухали поради та обіцяли носити отримані жилети в темну пору доби. В кінці зустрічі, учні порадували нас декламуванням віршів про поліцію.

Головною роботою щодо забезпечення безпеки на дорозі є профілактика порушень правил дорожнього руху, а тому патрульні постійно проводять роз’яснювальну роботу серед дітей. Ми вдячні представникам Угорського консульства, що посприяли досягненню зазначеної мети, підтримали і взяли активну участь у закупівлі жилеток.

Діти — наше майбутьнє і їх безпека для нас головне.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини