51581
17:13 19.032018

Закарпатські митники взяли участь у роботі Всеукраїнської школи з митного права

Життя 1860

Захід, який втретє організували Закарпатський осередок ліги студентів та юридичний факультет УжНУ за сприяння Закарпатської митниці ДФС, проходив на базі Ужгородського національного університету протягом 17 та 18 березня.

29356518_513865765673737_1227288098832908288_n

– Останнім часом законодавство з питань державної митної справи динамічно змінюється. Впродовж невеликого проміжку часу ми вже маємо третій митний кодекс. Відповідно змінюються ті нормативно-правові документи, які приймаються на його виконання. Впроваджуються нові стандарти. І в цьому ракурсі необхідна та робота, яка проводиться науковцями, які зосереджують свою увагу, вивчають можливість впровадження тих чи інших стандартів, які використовуються в інших країнах, досліджують проблематику, яка є в нашій сфері, – зазначив під час вітального слова Вадим Симчера – в.о. заступника начальника Закарпатської митниці ДФС, – та додав, – Дуже добре, що в цьому заході візьме така велика кількість фахівців Закарпатської митниці, які поділяться власним досвідом і практичною реалізацію норм митного законодавства.

Зокрема, серед фахівців митниці та тем, які вони прочитали під час ІІІ Всеукраїнської школи з митного права: Микола Ясевич – в.о. заступника начальника Закарпатської митниці ДФС, який виступив з темою «Розбудова пунктів пропуску на західному кордоні», Лілія Дорофеєва – начальник юридичного відділу Закарпатської митниці ДФС, кандидат юридичних наук, доцент кафедри кримінального права та процесу юридичного факультету ДВНЗ «УЖНУ» – «Організація протидії митним правопорушенням», Віктор Іванус – заступник начальника управління – начальник відділу контролю за переміщенням товарів управління організації митного контролю Закарпатської митниці ДФС – «Виявлення наркотичних речовин», Сергій Андроненков – начальник ВМО №3 митного поста «Вилок» Закарпатської митниці ДФС – «Застосування технічних заходів митного контролю», Тарас Марченко – головний державний інспектор відділу організації митного контролю управління організації митного контролю Закарпатської митниці ДФС – «Закарпатська митниця на перехресті чотирьох кордонів», Людвік Неймет – старший державний інспектор відділу митного оформлення №4 митного посту «Тиса» Закарпатської митниці ДФС – «Митний пост «Тиса», як «візитна картка» Закарпатської митниці ДФС».

Відтак студенти юридичного факультету, молоді правники та гості з інших регіонів України мали змогу задати питання та отримати них кваліфіковані відповіді.

Варто зазначити, що Всеукраїнська школа з митного права з 2016 року проходить в Ужгороді. На заході найкращі експерти з міжнародного,  податкового, фінансового та адміністративного права в митній сфері діляться своїми теоретичними та практичними знаннями з усіма, хто бажає стати провідними юристами з митного права.

ДФС у Закарпатській області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах