50256
19:23 22.022018

Ужгородців запрошують відвідати виставу і цим допомогти онкохворим дітям

Життя 2255

На виставу, а точніше арт-проект ASTROBLASTOMA, запрошують ужгородців цієї неділі, 25 лютого. Сюжет вистави базується на історії двох онкохворих підлітків. Гроші, виручені від продажу квитків, будуть спрямовані на допомогу таким дітям.

28312943_1590603117690391_778457870_o

“Ідея вистави виникла як результат того, що ми бачимо нагальну проблему і хочемо долучитися до її вирішення. Ціль цього проекту  не тільки впливати на глядача під час вистави, а й за допомогою нашої творчості збирати гроші для допомоги онкохворим дітям, стати реальною допомогою та частиною історії реальних людей, які поряд з нами. Таких дітей зараз дуже багато… Ми віримо, що за допомогою цього проекту ми зможемо зробити свій внесок хоча б для когось з потребуючих. Кожен глядач зможе долучитися і зробити свій внесок в цю справу”,  пояснила керівник театру “Увімкніть світло” Аліса Євдокімова.

“Арт-проект  це і театр, і водночас перфоманс, який відбувається не просто на сцені, але і всередині кожного глядача… і кожен стає його учасником. Правдива та чесна історія молодого музиканта Романа і дівчинки Юлії, які борються за своє життя… і за своє кохання… Чи вдасться їм перемогти?”,  додала режисер.

Початок вистави — 18:00. Місце проведення: галерея “Ілько”. Проект ведеться двома мовами  українською та російською.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах