50168
13:28 21.022018

Дев’ятикласник із Рахівщини став призером всеукраїнського науково-технічного конкурсу

Життя 1793

1518969660_pryzery-konkursu-intel-800x400Intel Еко Україна – Всеукраїнський конкурс наукової творчості учнів, національний етап міжнародного конкурсу Intel International Science and Engineering Fair (Intel ISEF), що проводиться з метою формування та популяризації наукового і творчого світогляду серед молодого покоління, єднання бізнесу й науки, а також випробовування українського інноваційного потенціалу на міжнародній арені.

У цьому конкурсі вже не вперше беруть участь учні Лужанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Рахівської районної ради Закарпатської області під керівництвом учителя-методиста, лауреата ІІ туру Всеукраїнського конкурсу „Учитель року – 2017” у номінації „Біологія” Головчук Олесі Іванівни.

Цього року в м. Києві Рахівщину та Закарпаття на ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу „Intel Еко-Україна 2018” національного етапу міжнародного конкурсу науково-технічної творчості школярів Intel ISEF 2018 (International Science and Engineering Fair), що проходив на базі національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України, представив Куриляк Василь, учень 9 класу Лужанської ЗОШ І-ІІІ ст., та посів ІV призове місце в категорії „Навколишнє середовище”. Він презентував проект „Відтворення форелі струмкової (Salmo trutta m. fario L.) на території Карпатського біосферного заповідника”, за який нагороджений дипломом, а його науковий керівник – подякою директора конкурсу й НЕНЦ В.В. Вербицького.

Вітаємо переможця та його наставника, бажаємо нових творчих та наукових здобутків!

Т. Федосенко,

методист РМК відділу освіти,

молоді та спорту Рахівської райдержадміністрації

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах