49677
12:01 14.022018

Що треба знати ужгородцям про нову повірку лічильників на воду

Життя 9376

У листопаді 2017 року з тарифу на централізоване водопостачання та водовідведення було вилучено складові, пов’язані з проведенням періодичних державних повірок засобів обліку. У зв’язку з цим оплата вищезазначених послуг здійснюється за рахунок абонентів.

im578x383-lichilnik_Dengi.ua

Періодична повірка засобів обліку водопостачання та водовідведення проводиться раз на чотири роки. Вартість послуги з періодичної повірки лічильника діаметром 15–20 мм становить 69,23 грн.

«Маючи на руках акт обстеження та розпломбування, ви можете самостійно принести лічильник до нашого підприємства на повірку. Або можете скористатися послугами працівників водної інспекції, які проведуть усі необхідні дії, пов’язані з повіркою засобів обліку, – розпломбування, демонтаж, повірку, монтаж та перепломбування», – зазначають у Водоканалі.

Вартість послуг з демонтажу та монтажу лічильника діаметром 15–20 мм становить 353,66 грн для лічильників, які знаходяться в приміщенні, та 487,79 грн для лічильників, які знаходяться в колодязі.

Водоканал нагадує: ні в якому разі не знімайте лічильник самовільно, не маючи на руках акта від представника КП «Водоканал м. Ужгород», у якому зафіксовано поточні показники лічильника. Також не забувайте, що без опломбування водоміру показники вважатимуться недійсними й розрахунок буде проводитися відповідно до нормативів (норм) водоспоживання, залежно від кількості зареєстрованих осіб.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах