49336
11:26 7.022018

В мукачівському сквері-парку облаштують мультиспортивні майданчики

Життя 3322

??????????

На засіданні архітектурно-містобудівної ради розглядали проект з реконструкції скверу зі створенням мультиспортивних майданчиків по вулиці Валенберга в Мукачеві. З відповідним клопотанням до міської ради звернулися представники громадської організації «Закарпаття-спорт».

За ініціативи міського голови цю ділянку пропонують передати організації в постійне користування – відповідний проект рішення буде винесено на розгляд чергової сесії. Проект планують втілювати в життя вже цієї весни. Це має бути поліфункцікональний спортивний майданчик для дітей та дорослих для заняття різними видами спорту. Проект презентував керівник комунального підприємства «Мукачевопроект» Іван Черепаня. За його словами загальна орієнтовна площа території скверу 2270 метрів квадратних, орієнтовна площа забудови (спортивний павільйон, збірно-розбірна конструкція) – 800 метрів квадратних, дитячий майданчик площею 250 метрів квадрантих.

Майданчик буде розміщено позаду ресторанного комплексу на набережній Латориці. Це буде відкритий майданчик для занять багатьма видами спорту (важка атлетика, бокс, греко-римська боротьба, фітнес, кросфіт, воркаут та інші), і що головне – безкоштовно. По периметру облаштованої ділянки скверу буде змонтована секційна огорожа для забезпечення цілісності та збереження майна. Задля безпеки відвідувачів на території скверу буде розміщено пункт охорони громадського порядку.

Меценати хочуть облаштувати майданчики своїм коштом, інформує Мукачівська міськрада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах