46239
20:44 12.122017

Дітям-сиротам та позбавленим батьківського піклування придбають житло за кошти держбюджету

Життя 2127

На Закарпатті 16 дітей та осіб, з числа дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування отримають соціальне житло. Область на ці цілі отримала  субвенцію з державного бюджету на суму 13 млн 394,5 тис. гривень.

DSC_2858

Районні держадміністрації, міські, селищні ради та ОТГ протягом десяти календарних днів мали подати на розгляд обласної комісії пропозиції щодо обсягів субвенції за напрямами (будівництво / капітальний ремонт / реконструкція малих групових будинків, будинків підтриманого проживання, будівництво / придбання житла для дитячих будинків сімейного типу, соціального житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, виготовлення проектно-кошторисної документації). Відтак відповідні документи подали Свалявська, Тячівська, Мукачівська райдержадміністрації та виконавчий комітет Ужгородської міської ради.

Засідання комісії з визначення об’єктів нерухомості, на які буде спрямована у 2017 році субвенція з державного бюджету відбулося 11 грудня під головуванням в.о. голови облдержадміністрації Олександра Петіка. За результатами розгляду, комісія одноголосно прийняла рішення щодо спрямування коштів на придбання 6 приміщень соціального житла для 16 дітей.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах