45140
21:31 23.112017

Ангеліна Мікша виборола титул «Міс економічного факультету – 2017». ФОТО

Життя 5794

У середу, 22 листопада, в Ужгородському національному університеті відбулося святкування Дня економіста. За доброю традицією цього дня на факультеті провели  «Міс» та обрали найкрасивішу дівчину факультету – цьогоріч нею стала Ангеліна Мікша.

20171123_1392_DSC_8339

Вісім чарівних конкурсанток цього вечора боролися в чотирьох виходах-дефіле та інтелектуальному конкурсі. Олеся Ляшок, Олександра Ковач, Вікторія Калинич, Олеся Маркуш, Антоніна Пишка, Ніколетта Гіцій, Ангеліна Мікша та Олександра Сабадош влаштували справжній «fashion» показ, адже демонстрували не тільки природню вроду, але й дизайнерський одяг від Юрія Сивака та Світлани Златіч. Особливим доповненням стали також дизайнерські аксесуари – вечірні сумки від концепт-студії «АТМОСФЕРА», та її дизайнера Вікторії Готри під назвою « Особлива ніч».

 

 

DSC_8035

DSC_8163

Оцінювало вроду учасниць поважне та компетентне журі: заступник міського голови Василь Гомонай, громадський діяч, бізнесмен Володимир Комарницький, декан економічного факультету Віталій Сержанов, декан економічного факультету Кошицького технічного університету професор Міхал Шолтес, заступник декана економічного факультету технічного університету (м.Кошіце)  Ян Булеца, засновник та дизайнер концепт-студії «АТМОСТФЕРА», співзасновник італійського бренду Ispirazione, професор кафедри економіки підприємства, заступник декана з наукової роботи Вікторія Готра та генеральний директор департаменту моделей «А – Стар»  –  Анна Феєр.

DSC_7932

Перед початком конкурсної програми усіх економістів зі святом привітали чимало гостей заходу, зокрема декан факультету Віталій Сержанов, директор департаменту економіки Закарпатської ОДА Денис Ман, заступник міського голови Василь Гомонай, які не тільки сказали декілька теплих слів, але й вручили грамоти та подяки студентам та викладачам факультету. Не оминули важливої події і представники журналу «Все про бухгалтерський облік», вони зазначили, що дуже давно співпрацюють з факультетом, тому вирішили завітати до нашого міста та вручити невеличкі подарунки, які стануть в нагоді студентам-першокурсникам.

 

Організатори свята чимало уваги приділили якісній розважальній програмі, так цього вечора на сцені Драматичного театру можна було насолоджуватися різноманітними виступами. Зокрема бальними танцями у виконанні студента першого курсу економічного факультету Аркадія Гуловського та його партнерки Анастасії Лендьел, співом переможниці «Студентської осені 2017» у вокальному жанрі Вікторії Пінзель, східними танцями Дарини Осики, потужними танцювальними виступами студії сучасного танцю «Бліц» та «Танцювальної корпорації друзів». Не обійшлось цього вечора і без гумористичних виступів, так глядачів розважала команда КВК економічного факультету «ВА – БАНК».

DSC_8106

 

 

 

DSC_8119

DSC_8130Кульмінацією вечора стало нагородження учасниць конкурсу. Так, кожна дівчина отримала традиційні титули «Міс фото», «Міс артистичність», «Міс ніжність» та ряд інших, однак найбільшої інтригою став головний титул – «Міс економічного факультету – 2017». За рішенням суддів титул «Друга віце-міс» виборола Олеся Маркуш, «Перша віце-міс» – Ніколетта Гіцій, омріяну корону ж здобула Ангеліна Мікша, яка, до того ж, отримала сертифікат на навчання в модельній школі «А – СТАР».

Вероніка Кобаль,

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах