45134
21:13 23.112017

Біля срібного джерела на Перечинщині люди викидують міхи із сміттям

Життя 3844

Біля джерела у селі Сімер Перечинського району майже завжди багато людей. Вони стоять у черзі по 2-3 години, аби набрати смачної та цілющої води. Серед споживачів відома як срібна вода. Більшість людей готує на ній каву, чай, споживає сирою. А дехто на цій воді робить бізнес – продає.

сміття джерело1

На знак вдячності за безкоштовну смачну воду люди залишають тут непотрібні їм пластикові пляшки різної ємкості (є і півтора літрові, і п’ятилітрові), обгортки з солодощів, шкурки з бананів, апельсинів, мандаринів, картонні коробки. Довкола повно недопалків, лушпиння з насіння. І навіть міхи з побутовими відходами. Не можу дібрати потрібних слів, аби висловити своє обурення. Це ж якою треба бути скотиною, аби з дому привезти міх (!) з побутовими відходами і викинути тут, біля дороги?!

джерело сміття

По воду в Сімер їжджу періодично. То ж були різні випадки. Одного разу зупинився мерс, парадна пані з довгим чорним, як вугілля волоссям,   попросила набрати пляшку води без черги. Люди добрі – дозволили. На знак вдячності навіть не подякувала. Але свою культуру таки продемонструвала: вийняла з салону целофановий пакет із шкурками бананів і зашпурила в дерев’яний ящик. На зауваження приголомшених людей щось фиркнула і швиденько сіла до салону авто. Водій натиснув на газ – тільки і бачили цих «героїв».

Зважаючи на те, що сьогодні, 23 листопада, сміттям, пляшками був заповнений не тільки ящик (див. фото), а і довкола нього була всяка-всячина, можна зробити висновок: останнім часом біля джерела побувало чимало бидла. Назвати цих людей людьми язик не повертається.

Тетяна Грицищук, фото автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
У Мукачеві відкрили новий театральний простір
14:10
Поліція Ужгородщини затримала групу наркоторговців: у зловмисників вилучили партію «товару» та боєприпаси
13:55
Закарпатець посеред ночі увірвався в будинок односельчанки та пограбував жінку
13:40
Службова недбалість під час ремонту лікарні в Перечині, що обійшлась у понад 300 тис. грн: інженеру з технагляду повідомили про підозру
12:44
На території Чопської лікарні сталася пожежа
12:27
Всі новини