44800
21:23 18.112017

«Студосінь-2017» в УжНУ визначила своїх переможців. ВІДЕО

Життя 2991

11Перше місце на конкурсі здобули студенти Природничо-гуманітарного коледжу.

У переддень відзначення Міжнародного дня студента, четвер, 16 листопада, відбувся фінал конкурсу студентської самодіяльності «Студентська осінь – 2017», який став завершальним етапом святкового Тижня студента в Ужгородському національному університеті. Цього вечора студентські команди змагалися у двох конкурсах: танцювальному та вокальному, та продемонстрували багатогранність та креативність на кожному з етапів.

Традиційно запальним виступом запам’ятався факультет туризму та міжнародних комунікацій, адже їх на сцені представляла команда черлідерів УжНУ. Креативно до підготовки танцю підійшли також і студенти географічного факультету – хлопці та дівчата виконали в’язку різностильових танців та здобули прихильність не тільки залу, але й членів журі. Також глядачів дивувала студентка біологічного факультету, яка виконала номер із світловими ефектами. Крайньою в списку танцювальних виступів стала студентка економічного факультету, яка продемонструвала красу східної культури та виконала танець живота.

Опісля насиченої танцювальної програми одразу розпочався вокальний етап. Тут студенти теж мали чудову платформу для креативних ідей. Так, факультет туризму та МК представив пісню-кавер про життя на факультеті та закликав усіх долучатися до туристичної братії. Юридичний факультет виступив з неймовірно потужним тріо та виконанням пісні «Минає день, минає ніч». Однак, вокальний етап дав також можливість продемонструвати й інші таланти студентів, до прикладу гру на музичних інструментах. Так, зі сцени лунали пісні під акомпанемент гітари, укулеле та бандури. Дуже емоційним став виступ студенів природничо-гуманітарного коледжу (ПГК) УжНУ, які підняли болюче питання та підготували пісню «Не твоя війна» у супроводі відеоряду.

У танцювальному конкурсі третє місце виборов ПГК, друге місце у факультету здоров’я та фізичного виховання, а перше місце посіла «східна» красуня економічного факультету. У «вокальному конкурсі» друге місце посів факультет міжнародних економічних відносин, перше місце – стоматологічний факультет.

Так, у підсумку двох днів студентських змагань, нервів та хвилювань, сліз та сміху третє місце здобув факультет туризму та МК, друге місце – факультет міжнародних економічних відносин, а заслужену перемогу здобув природничо-гуманітарний коледж УжНУ, повідомляє офіційний сайт УжНУ.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах