43585
09:28 27.102017

У Іршавській лікарні провели навчання з цивільного захисту

Життя 1774

Вчора, 26 жовтня, рятувальники 5-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Іршава провели на території районної лікарні командно-штабні навчання із залученням інших служб життєзабезпечення.

22834440_721028828106246_2057447889_n

В ході навчань було перевірено готовність органів управління та сил цивільного захисту до дій у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного характеру, пов’язаної з ризиками осінньо-зимового періоду, повідомила “Карпатському об’єктиву” У ДСНС України у Закарпатській області.

Відповідно до задуму навчань, в котельні лікарні стався вибух газоповітряної суміші із подальшим горінням. Внаслідок цього травмується працівник лікарні, який перебував в котельні в момент вибуху.

На місце прибувають пожежно-рятувальні відділення вогнеборців, які проводять розвідку та знаходять потерпілого чоловіка. Одночасно здійснюється гасіння пожежі та захист поруч розташованих будівель від перекидання вогню. Постраждалим опікуються лікарі швидкої, що також прибувають на місце події.

Завдяки злагодженим діям адміністрації об’єкта та службами району умовну подію вдалося ліквідувати в найкоротший термін.

Загалом до навчань було залучено 13 чоловік та 4 одиниці техніки від 5-ї державно-рятувальної частини, відділу поліції, швидкої медичної допомоги, філії ПАТ “Закарпатгаз” та іршавських районних електромереж.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах