43343
13:07 23.102017

Для дітвори Мукачева на вихідні влаштували справжнє свято осені

Життя 2404

Цієї неділі, 22 жовтня, у місті над Латорицею було неймовірно гамірно та весело!

_MG_2868

Провести свій вихідний цікаво мали змогу не лише діти, але й дорослі, адже у парку «Перемоги» проходило ціле родинне свято «Осінній вернісаж», а на околиці міста паралельно проходили драйвові змагання з мотокросу! Тож кожен міг обрати який саме відпочинок йому більше до душі.

Відтак, у парку «Перемоги», де надійно розмістилося фестивальне містечко, дітвора мала змогу разом з батьками створити осінню аплікацію, намалювати осінню картину та взяти участь у цікавих та веселих конкурсах та естафетах.

Зауважимо, що організаторами свята виступали працівники «Будинку школяра».

Саме вони проводили майстер-класи для батьків і дітей з аплікації, також навчали плести віночки з листя. Учасники свята «Осінній вернісаж» ще й розмальовували дині, тож атмосфера у фестивальному містечку була дуже теплою. Для своїх витворів вони використовували усі можливі реквізити осені: жолуді, листя, дині, гілки калини, горіхи…та багато чого іншого.

Таке свято привернуло увагу багатьох, адже у парку багато людей у неділю. Там часто гуляють молоді мами та бавиться дітвора. Відтак, на святі було нікуди яблуку впасти.

Нагадаємо, що паралельно у місті проходив Кубок Мукачева з мотокросу.

Ілона Вільна

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах