41801
17:30 29.092017

Закарпатська облрада відзначила найкращих вчителів спецшколи-інтернату

Життя 5822

У п‘ятницю, 29 вересня, до Ужгородської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів з почесною місією до Дня вчителя навідався заступник голови Закарпатської облради Петро Грицик.

DSC_2306

Від імені очільника облради Михайла Рівіса Петро Васильович від душі привітав колектив вчителів найкращого в області навчального закладу, підсиливши промову цитатами відомих людей: «Учитель творить Людину. Вчитель для школи — це те ж саме, що сонце для всесвіту. Якщо вчитель поєднує в собі любов до справи і до учня, він – досконалий учитель. Будь-яка школа славна не числом, а славою своїх учнів».

Святковий настрій присутніх у гарно прибраному актовому залі наповнювали квіти і теплі слова вдячності цій мудрій професії.

Відтак найкращим педагогам в урочистій обстановці та під гучні оплески вручено відзнаки облради. Так, за вагомий внесок у реалізацію державної політики в галузі національної освіти, досягнуті успіхи у справі навчання і виховання підростаючого покоління, результативний підхід до роботи з обдарованою молоддю та з нагоди Дня працівника освіти спільною відзнакою обласної ради та обласної державної адміністрації нагрудним знаком «За розвиток Закарпаття» нагороджено директора Ужгородської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів Закарпатської обласної ради Іщенко Олену Тимофіївну.

Почесною грамотою обласної ради за вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики в галузі національної освіти, виховання підростаючого покоління, сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівника освіти нагороджено вчителя біології, переможцю обласного етапу конкурсу «Учитель року-2017» у номінації «Біологія» Сігеті Мар’яну Юріївну. Грамоту облради вручено вчителю хімії Голомб Світлані Василівні; вчителю фізичної культури, керівнику спортивних гуртків з волейболу, баскетболу Кепич Діані Іванівні. Подяку облради оголошено:  вчителеві фізики, завідувачу кафедри фізико-математичних дисциплін Комарницькій Оксані Савівні; вчителеві правознавства, керівнику шкільної команди «Юні правознавці» Матьовці Людмилі Миколаївні та вчителеві української мови та літератури Молнар Оксані Василівні.

Далі улюблені вихованці спецшколи привітали викладачів цікавим концертом, сценічними виставами з добрим гумором, подарувавши всім присутнім гарний настрій, а насамкінець під оплески вручили яскраві букети з різнокольорових кульок.

Прес-служба Закарпатської облради

 

 

 

 

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах