41402
21:52 24.092017

Ужгород став судноплавним

Життя 2259

Сьогодні, в День міста, Уж в Ужгороді став судноплавним – через головну водну артерію курсує річкове таксі. Надувним човном, хоч атракція і за невеличку плату, охоче користуються мешканці та гості міста. 

3S9A8836
Перевіз роблять із берега біля пам’ятника Олександру Духновичу до пам’ятника Августину Волошину навпроти. Тобто від локації, де знаходиться головна концертна сцена і гастрономічна зона зі смаколиками «Гостина у Духновича», до набережної Незалежності із почастунками та хенд-мейдом «Ведмежої майстерні» від Руху підтримки закарпатських військових і продавців сувенірів. 
Поруч також площа Театральна, де сьогодні проходило чимало дійств, зокрема і кульмінація етнопроменаду, «Дживафест» для поціновувачів здорового способу життя. Неподалік також – вперше Ужгороді – солодка вулиця, як сьогодні називають пішохідну Волошина. А з іншого боку, у «Совиному гнізді», – XV Міжнародна туристична виставка-ярмарок «Тур’євроцентр – Закарпаття-2017» та виставка-продаж продукції закарпатських виноробів, пасічників і виробників сиру. 
Кому завтра буде далеко йти через пішохідний міст, теж можуть перетнути Уж на річковому таксі.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах