41315
15:47 24.092017

Ужгород скликає усіх на гостину!

Життя 3515

«Гостина у Духновича» – саме так назвали гастрономічну локацію, яку облаштували до Дня міста.

1

На площі перед Закарпатським обласним драмтеатром, усі бажаючі мають змогу скуштувати традиційну закарпатську кухню. Аромат бограчу, печеної картоплі, жареного шашлику та рульки заманює ужгородців та гостей міста ще за далеку. А для гарного настрою приватні підприємці частують справжнім закарпатським вином, сливовицею та медовухою.

Туристи від такої гостини у захваті. Кажуть, що навіть не дуже вдала погода для прогулянок, не завадить їм добре відпочити.

«Ми приїхали з Черкас спеціально на День Ужгорода. Нам тут неймовірно сподобалося. Хоча погода не балує. Зустрілися з давніми університетськими друзями. Була справжня гостина! Скажу вам, що як для вуличної їжі, готують тут дуже добре. Ми купили у вас кілька пляшок домашнього вина. Тож поїдемо додому з дарунками», – розповів черкащанин Олексій Портніков.

Варто зазначити, що в перший день свята хороший настрій учасникам та гостям міста дарувала насичена культурна програма. Суботнього вечора на усіх чекав справжній сюрприз від організаторів – рок-концерт.

На сцені виступили закарпатські гурти «Чаламада» та «Спалахнув Шифер». Утім головну сцену міста підірвали хедлайнери свята – український гурт «СКАЙ», що подарував чимало відомих хітів. Серед них – «Best друг», «Струна», «Тебе це може вбити» тощо. Виконали музиканти і патріотичну композицію Тараса Петриненка «Україно».

Варто зазначити, що на цьому святкування не завершилися. Вони будуть тривати ще протягом неділі, 24 вересня.

Христина БІКЛЯН, фото автора

IMG_9844 IMG_9842 IMG_9834 IMG_9832 IMG_9830 IMG_9828

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах