41296
10:51 24.092017

У рамках святкування Дня міста в Ужгороді провели «Дживафест»

Життя 4395

Еко-їжу, одяг, аксесуари і навіть натуральну косметику презентували на фестивалі здорового способу життя «Дживафест». Організували його спеціально до Дня міста.

1

Для цього на площі Євгена Фенцика біля Закарпатської обласної філармонії з’явилося декілька локацій з еко-товарами та органічними продуктами.

«Фестиваль здорового життя — це жива платформа, де можна отримати знання про здорове харчування, поради кухарів з приготування корисної їжі, отримати консультації сімейних психологів, астролога та дитячих вихователів, консультації та рекомендації медиків. Тут представлено широкий вибір вегетаріанських страв, солодощів та напоїв», – розповіли організатори свята.

Представила свої роботи на «Дживафест» і художниця Олександра Федоришина, яка намалювала головну афішу цього фестивалю.

2

– Зазвичай я беру участь у подібних заходах, бо це прекрасна можливість поспілкуватися з людьми. Так би мовити розвіртуалитися, оскільки в основному я продаю свої роботи через Інтернет. А тут ти можеш поспілкуватися, побачити реакцію людей на твою продукцію, почути їхню думку. Тим паче, цьогоріч я підготувала серію листівок і плакатів про Ужгород. Тож такі речі можуть стати гарним подарунком чи сувеніром.

Не менш цікаву продукцію власного виробництва представила на фесті Дарія Савченко. В’язані шапочки, рукавички, светрики – вправності та фантазії Даші не позичати.

– В’яжу я вже вісім років. Мої речі активно продаються в ужгородських магазинах близько трьох років. В’яжу також на замовлення.

Враховуючи те, що зараз я в декретній відпустці – це гарна можливість зайнятися улюбленою справою та й підзаробити.

Тож на «Дживафест» можна було надихнутися прикладом людей, які ведуть здоровий спосіб життя, а ще – щось виготовляють власноруч.

Тож якщо ви хочете більше дізнатися про здоровий спосіб життя, а також про те, як жити в гармонії з природою та самим собою завітайте на «Дживафест».

Христина БІКЛЯН, фото автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах