41235
15:53 23.092017

В Ужгороді з’явився «Камінь кохання»

Життя 3402

Сьогодні, до Дня міста, пам’ятник відкрили на подвір’ї відділу РАЦСу на вул.Небесної Сотні.

01
«Камінь любові», або «Камінь бажання» привезли до обласного центру Закарпаття із міста Кани Галілейської (Ізраїль) – святого місця, де Ісус Христос благословив першу пару на щасливе подружнє життя. Багато людей вірять: якщо помолитися і доторкнутися до цього каменю, то кохання стане ще сильнішим.
Хоча дощик трохи скоригував святкування Дня Ужгорода, однак за народними прикметами, дощ на весілля – на щастя молодим, до радісного і спокійного життя нової родини. Для Михайла та Мар’яни, які сьогодні в Ужгородському РАЦСі стали на весільний рушничок, цей день, який для них і так є особливим, запам’ятається ще й тим, що вони стали парою, яка відкрила “Камінь любові” , та першою загадала бажання. 
Молодят привітали, крім близьких друзів, численних ужгородців, які прийшли на подію, ізраїльський журналіст і поет Алекс Штрай – засновник проекту, який допоміг з’явитися “Каменю бажання” у багатьох куточках України. 
Слова привітань нас свою адресу Михайло та Мар’яна почули і від заступника Ужгородського міського голови Ігоря Фартушка та начальника головного територіального управління юстиції у Закарпатській області Руслани Натуркач.
Після молодят всі, хто були на церемонії, могли доторкнутися до каменю, загадати бажання та отримати частинку Святої Землі.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах