41119
19:56 22.092017

Мукачівська дітвора змагалась у парку Кузьми Скрябіна на спритність та майстерність. ФОТО

Життя 2332

Як відомо, Європейський тиждень мобільності в Україні щороку відзначають 16-22 вересня. В рамках цього свята у місті над Латорицею підготували цілу програму.

_MG_1162

Протягом тижня у всіх навчальних закладах та садках організовували різні заходи приурочені тижню європейської мобільності.  Таким чином проводилась пропаганда активного способу життя і охорони навколишнього середовища.

У місті було організовано міський конкурс малюнка «Велосипед  у моєму житті», у дошкільних навчальних закладах проводились естафети,  рухливі ігри та змагання між вихованцями ДНЗ та дошкільних підрозділів НВК. Також проводились навчально-виховні заняття «Правила дорожнього руху» з учнями загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів із залученням до цієї роботи працівників патрульної поліції у містах Ужгороді та Мукачеві Департаменту патрульної поліції.

А вже сьогодні, 22 вересня, у парку Кузьми Скрябіна дітей чекали вело змагання та конкурс малюнку на асфальті під назвою «Мукачево – чисте місто».

Усі вони змагались за звання найвміліших та найспритніших. З радістю їх підтримували батьки, вихователі та їхні друзі із садочку. Знімали відео, фотографували та підтримували їх бечівками.

Варто зазначити, що діти, які здобули перші місця отримали подарунки, а всі учасники велозмагань та конкурсу малюнку дістали у подарунок повітряні кульки.

Ілона Вільна

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах