40931
16:24 20.092017

Канадські рятувальники «підкріпили» закарпатських колег

Життя 2740

DSC_0128 копия

20 вересня, в Ужгороді, на базі Аварійно-рятувального загону спеціального призначення представники пожежної служби Канади, волонтерської організації Firefighter Aid for Ukraine – Amigo Relief Missions, Ltd під керівництвом професійного пожежного Кевіна Рояла, за підтримки організації Ротарі Клуб “Ужгород-Скала” передали в якості подарунку гуманітарну допомогу закарпатським рятувальникам. Участь у заході також взяв паст-президент Ротарі Клубу «Ужгород-Скала» Ярослав Шафар.

Колеги-вогнеборці з міста Едмонтон, що в провінції Альберта, Канада, передали українським рятувальникам захисне, пожежно-рятувальне обладнання, робочий одяг, пожежні інструменти та інше.

Керівник Управління ДСНС у області Роман Гудак подякував канадським колегам за гуманітарну допомогу, що було надано закарпатським рятувальникам та зауважив, що їх підтримка у цей складний для України час є надзвичайно важливою та необхідною для Служби порятунку, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.

«Ми цінуємо таку підтримку з боку канадських рятувальників і я сподіваюся на подальшу плідну співпрацю у сфері захисту населення від різного роду надзвичайних ситуацій. Переконаний, що позитивний досвід наших колег та надане сьогодні пожежно-рятувальне та захисне спорядження допоможе нашим рятувальникам ефективніше та продуктивніше виконувати завдання за призначенням» – зазначив під час зустрічі начальник Управління ДСНС Роман Гудак.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах