40294
18:33 14.092017

У ТОП-200 шкіл України потрапили три закарпатські

Життя 4153

zno-provalВ Україні визначено найкращі загальноосвітні школи за підсумками зовнішнього незалежного оцінювання 2017 року. Рейтинг найкращих шкіл склав інформаційний освітній ресурс “Освіта.ua”.

За результатами рейтингу, перше місце в Україні посів київський ліцей “Інтелект”, на другому місці розташувався Львівський фізико-математичний ліцей-інтернат при ЛНУ ім. Франко, третє місце посів Дніпропетровський обласний медичний ліцей-інтернат “Дніпро”.

Загалом, у першій десятці рейтингу опинилися 6 навчальних закладів із Києва, два навчальні заклади з Дніпра і по одному зі Львова й Івано-Франківська.

Лідером рейтингу за результатами ЗНО серед областей стала Львівська область. Друге і третє місце посіли Тернопільська та Київська області. Хороші результати тестування отримали також випускники навчальних закладів Сумської, Полтавської та Черкаської областей. Трійка обласних центрів України, випускники яких найкраще за всіх склали ЗНО у 2017 році, є такою: Львів, Тернопіль та Київ. Серед лідерів за результатами тестування також Вінниця, Рівне та Суми.

Найгірше склали зовнішнє незалежне оцінювання випускники Чернівецької та Закарпатської областей, а також Херсона і Миколаєва. До слова, в рейтинг навчальних Закладів потрапили лише три школи із Закарпаття. Це, зокрема, Перечинська гімназія ІІ-ІІІ ст. суспільно-гуманітарного напрямку, Мукачівська спеціалізована школа І-ІІІ ст. № 4 з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів Мукачівської міськради та Хустська гімназія-інтернат.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах