37121
11:50 24.072017

Ужгородський «БЛІЦ» здобув нові перемоги на Чемпіонаті світу в Угорщині

Життя 2471

Нещодавно в угорському місті Печ відбувся 15-ий чемпіонат світу з хореографії по версії IDF. В ньому вже традиційно взяли участь ужгородські танцюристи зі студії сучасного танцю «Бліц».

11

Виборювали перемогу серед суперників з майже 40-ка країн світу.

Каріна ПФАЙФЕР, хореограф

Чемпіонат тривав чотири дні. Ми змагалися три дні. У нас були чвертьфінали, полуфінали і фінал. Отже, у нас було 5 групових танців. Це в юсах, у формейшенах, в «Джуніор» і «Едалт». Звісно, ми привезли перші два місця, чотири других і одне третє місце в категорії «Юс».

До чемпіонату танцюристи готувалися довго. Заняття проводили майже щодня. Довго думали, якими ж танцями презентувати себе цього року. Врешті зупинилися на стилях хіп-хоп та контемп. У батлах змагалися не тільки вихованці, а й тренери. Досвідчені судді з Франції та Чехії визначали найкращих.

Антон ВАЛЮК, хореограф

Емоції, як завжди, зашкалюють. Ми завжди готуємося добряче і це впливає на наш результат. Тобто, коли ми привозимо призові місця, то це показник того, що ми насправді дуже старалися, діточки докладали великих зусиль і ми ними пишаємося. Приємно показати діточкам на прикладі, що як потрібно, чого від них хочеться в подальшому.

Хореографи обіцяють не зупинятися на досягнутому та надалі розвивати юні таланти. Подібні чемпіонати для них є неоціненним досвідом та мотивують до подальшої роботи. Серед найближчих планів – звітний концерт для батьків, аби показати, чого досягли вихованці студії «Бліц» за останній рік.

Ужінформ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах