36994
14:43 20.072017

Вперше на Закарпатті відбудеться свято «День мисливця»

Життя 7654

Закарпатське обласне управління лісового та мисливського господарства 29 липня запрошує всіх закарпатців і гостей області на нове міжнародне свято «День мисливця», яке відбудеться у Виноградівському районі, с. Шаланки, урочище Великий ліс.

0651_

Свято мисливців заплановано запровадити для підтримки і розвитку працівників мисливського господарства, а також національних звичаїв багатонаціонального населення Закарпаття.

Мисливці приїжджають на свято зі своїми чотириногими помічниками. Хорти, лайки, фокстер’єри, курцхаари, дратхаари – мисливські собаки демонструють свою швидкість і спритність, слідуючи командам господаря.

Як і належить, мисливці стріляють. Але тільки з пневматики і по мішенях. Для всіх гостей готується святковий смачний мисливський обід з дитичи. Солісти та творчі колективи дарують яскраві музичні та хореографічні номери, а таксидермісти презентують свої найкращі експонати та сучасні методи оформлення трофеїв.

У програмі свята також заплановані показ творів фотохудожників, анімалістів, пейзажистів, різьба по дереву на мисливську тематику та виготовлення мисливських сувенірів, імітація реву мисливських тварин, показ манків на козулю і дику качку, частування гостей свята стравами мисливської кухні, інформує прес-служба Закарпатського ОУЛМГ.

Урочисте відкриття «Дня мисливця» – о 11:00.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах