36804
08:39 18.072017

Три гран-прі вибороло Закарпаття на Міжнародному фестивалі юних талантів «Рекітське сузіря-2017»

Життя 3452

JPK_znatsokMALiG_saityА перемогу в поетичному конкурсі імені Наталі Петренко здобула юна поетеса з Хустщини Леся Максим.

Минулої суботи стали відомі імена володарів гран-прі фестивалю дитячої творчості. У Міжгір’ї відбувся 14-й міжнародний фестиваль юних талантів “Рекітське сузіря-2017”.

У трьох номінаціях гран -прі здобули юні літератори і митці Закарпаття. А саме у поезії – Антон Метай із Ужгородського району, малюнку – Яна Строїн із Мукачева. У мукачівців ще одна визначна перемога – гран- прі за літературно-мистецьку композицію “Чисте довкілля-багата Україна”, (керівник Мукачівського відділення громадської організації МАлІж Лариса Строїн), пише Закарпаття онлайн

Крім того, перемогу у престижному літературному конкурсі ім. Наталії Петренко здобула юна поетеса із села Яблунівка, Хустського району що на Закарпатті Леся Максим. Конкурс тривавупродовж року. Його учасники подавали і розміщували поезії на веб-порталі МАЛіЖ. За місяць до проведення Міжнародного фестивалю юних талантів “Рекітське сузір’я” журі на чолі із керівником Полтавського відділення, Героєм України Тетяно Балагурою підбило підсумки. На маліжанському фетивалі ректор МАЛіЖу Василь Тарчинець і голова журі Тетяна Балагура вручили Лесі Максим лауреатську медаль, відповідне посвідчення і 1000 гривень від співзасновника конкурсу – ректора Львівського університету бізнесу і права Лариси Янковської.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах