36785
09:36 17.072017

Закарпатські юні «соловейки» перемогли на Міжнародному конкурсі

Життя 3456

ільничанка

Цими днями на Львівщині пройшов ювілейний 25-й Міжнародний фестиваль «Молода Галичина», конкурс, що дав путівку на велику сцену багатьом зіркам вітчизняного шоу-бізнесу.

Участь у конкурсі взяли майже сто виконавців віком від 10 до 25 років. Діапазон пісень – від поп-музики, народної пісні в оригінальному аранжуванні, фольк-поп музики до джазу, блюзу, рок-н-ролу. Українці виконували всі пісні тільки рідною мовою. Учасники з інших країн могли виконувати одну пісню державною мовою країни, яку вони представляють, решту – українською мовою або пісні українських авторів, які перекладені на їхню рідну мову.

Закарпаття на фесті представляли три виконавиці.

Відрадно,що усі вони повернулися додому з нагородами.

Так хустянка Кароліна Борис (група А) стала дипломантом конкурсу, мукачівка Анастасія Балог – одним із переможців у групі В, а вокальний ансамбль «Ільничанка» з м. Іршава було нагороджено спеціальним призом за збереження та популяризацію української національної автентики.

Також приємно, що серед зіркових гостей на заході виступав відомий закарпатський співак, учасник телевізійних шоу Іван Пилипець, пише zakarpatpost.net

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах