35373
13:47 26.062017

Ужгородський «Бліц» урочисто закрив «Майстерню міста»

Життя 2068

19452799_843106282518584_320327097314623810_oУрочисте закриття «Майстерні міста» в Ужгороді відбулося вчора на набережній Незалежності – локації, де протягом тижня, починаючи з понеділка, проходили різноманітні заходи, дискусії, майстер-класи, лекції. Кожного дня організатори проводили до десятка, а то й більше атракцій, загалом їх було понад 70 – для дітей та дорослих, молоді, науковців та громадських діячів, посадовців міської ради, ужгородців з особливими потребами, всіх, хто вболіває за місто і хоче зробити його кращим. Протягом тижня обговорили безліч тем – про громадський простір, безпеку дорожнього руху, проблеми екології, сортування сміття, озеленення міста, велорух та правильне поводження з домашніми тваринами, здоровий спосіб життя та проблеми сеньйорів, створення та роботу ОСББ, ефективне вивчення іноземної мови та ще багато цікавого.

Організатор «Майстерні міста» в Ужгороді Маріанна Собран подякувала всім громадським організаціям та громадським ініціативам, які брали участь у «Майстерні» та допомагали, подякувала за підтримку й міській владі, партнерам – німецькому товариству міжнародного співробітництва GIZ, усім ужгородцям, які не проходили повз локації, а активно долучалися до заходів.

Закривали «Майстерню міста» чудові виступи учасників студії сучасного танцю «Бліц», яких після танцювального подарунку всім присутнім – а на набережній зібралося багато містян – пригостили тортом та дитячим шампанським.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах