35200
17:24 22.062017

«100 фільмів за 100 хвилин» під зоряним небом в Ужгороді

Життя 2475

11

Проект «Ночі кіно» розпочинає новий сезон кінопереглядів під відкритим небом в Ужгороді. Після літнього спекотного дня, коли вже сонце сідає за горизонт усім хочеться відпочити у приємній та розслабленій атмосфері вечору. А перегляд неймовірно цікавого кіно із друзями у затишній атмосфері під зоряним небом – це те, на що ужгородці чекали вже давно.

За усі роки, які «100 фільмів за 100 хвилин» зустрічалися ся зі своїм глядачем, цей проект крутого однохвилинного кіно кожного разу дивував та дарував різноманітні емоції!

Уся кіносотня настільки різноманітна та різнопланова, що її можна дивитись нескінченно! Такий скарб тримати лише у себе ми більше не в змозі, тому запрошуємо на перегляд усіх, хто колись вже відчув на собі усе розмаїття екстремально-короткого кіно або лише чув про наш проект, але не мали змогу потрапити на нього.

Нагадуємо, що з самого початку створення проекту – це експеримент, передусім експеримент над самим собою. Гарантувати, що після перегляду тебе можна буде назвати «нормальним», не може ніхто!

«100 фільмів за 100 хвилин» — це фестиваль однохвилинного кіно (не плутати з роликами, кліпами чи рекламою). Це повноцінні фільми, кожен з яких апелює до глядача та розповідає історії, які, здавалось би, неможливо вкласти в одну хвилину, підтверджуючи своїм прикладом вислів «Стислість – сестра таланту!» Ігрове, анімаційне, документальне та експериментальне кіно з лише одним обмеженням — 100 секунд!

Тільки 29-го червня та 1-го липня на території парку культур «FMK». Початок о 22:00. Програма всі дні однакова.

100 films in 100 minutes_2017 (press reliz)

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини