33243
18:10 25.052017

В неділю в центр Львова з’їдуться байкери

Життя 1882

28 травня у Львові вперше відбудеться акція «Коло благодійності». Організаторами акції виступили ЛМГО «Мотоклуб Галицькі байкери» та Благодійний Фонд «Я не один». За умовами акції, кожен, хто доєднається до збору коштів, отримає можливість проїхатись разом із байкером по символічному колу благодійності.

unnamed

Маршрут охоплюватиме: площа перед Оперним театром – пр. Свободи – пл. Міцкевича – пр. Свободи – площа перед Оперним театром.

Всі зібрані кошти будуть використані на проведення операцій дітям із малозабезпечених сімей та дітям-сиротам.

«Акція має два завдання – зібрати кошти для дітей, а також привернути увагу до проблеми лікування дітей, особливо з малозабезпечених сімей», – наголосив Вальдемар Надіжко, один з організаторів акції та учасник мотоклубу.

В цю неділю з 14.00 до 18.00 год. посеред площі перед Оперним театром буде розташовано великий намет, в якому знаходитиметься Скринька для внесків. Благодійний внесок стартує від 100 грн, але може бути будь-яким. Його ви можете зробити безпосередньо на місці проведення події чи зайшовши на сайт партнера заходу Gastroli.ua за посиланням http://bit.ly/2qOIa6k.

Акція проходитиме за підтримки Львівської міської адміністрації.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах