33142
20:29 24.052017

Обласний міжвідомчий оперативний штаб контролюватиме літній відпочинок і оздоровлення дітей

Життя 3000

Наступного тижня розпочнуться літні шкільні канікули. Чимало дітлахів вирушить у табори відпочинку та дитячі оздоровчі заклади. Про їх підготовку до літнього сезону йшлося на сьогоднішньому засіданні обласного міжвідомчого оперативного штабу з координації цих питань під головуванням першого заступника голови Закарпатської ОДА Олександра Петіка.

stho

Від Управління Держпраці у Закарпатській області у ньому взяв участь заступник начальника Володимир Горєв. Учасники засідання прозвітували, як походить процес підготовки. Зокрема, обговорили стан забезпечення санітарно-епідеміологічного нагляду за дотриманням норм санітарного законодавства та безпеки праці; здійснення заходів із забезпечення протипожежної безпеки; організації роботи з оздоровлення та відпочинку учнівської молоді.

За підсумками проведення цього заходу затверджена дислокація дитячих закладів оздоровлення та відпочинку в області, а також низка протокольних рішень, згідно з якими окремим службам, управлінням та департаментам надано певні вказівки та зобов’язання.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах