3290
11:11 28.042016

Куди занесе Ревізора на Закарпатті

Життя 5334

Ревізор вручив відзнаку ужгородському ресторану «Варош» та перевірив супермаркет «Барва»

p_140161_1_gallerybig

Інспекція в ресторані, що знаходиться в центрі Ужгорода, відбулась 26 квітня під вечір.

– Сьогодні був неймовірно насичений день! Довга, але дуже цікава перевірка, вся команда ресторану “Варош” переживала, що ж все таки скаже ревізор Вадим Абрамов, і він сказав “Ревізор рекомендує ресторан “Варош”! Дуже вдячні команді “Ревізору” за таку довіру, і на майбутнє будемо намагатись усунути всі недоліки і розвиватись в правильному напрямку! Дякую своїй команді, Ви дійсно молодці! Шановні наші гості будемо раді Вас бачити у нашому закладі!, – написали працівники ресторану відгук на сторінці закладу в Фейсбуці.

Самі ж журналісти Ревізора поселилися у готельному комлексі Прага.

Попередньо, знімальна група Ревізора планує працювати кілька днів, при чому не тільки в Ужгороді. Слід бути на поготові закладам Мукачева, де свого часу бувала програма, яку вела Ольга Фреймут, а також санаторній зоні Свалявщини і Берегівщини.

p_140177_1_gallerybigЯк вдалося дізнатися Mukachevo.net, всю середу фактично знімальна група скандальної програми провели в обласному центрі, переважно у центральній частині.

Наразі знімальна група програми Ревізор поїхала з інспекцією в Берегово, де ймовірно і заночує. Як інформують місцеві жителі, які бачили Вадима Абрамова з командою в центрі Берегова.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах