31988
13:11 16.052017

Представництво ЄС проведе в Ужгороді «День кар’єри ЄС»

Життя 2192

Інформаційний центр Європейського Союзу запрошує взяти участь у «Дні кар’єри ЄС» від Представництва ЄС в Україні, який відбудеться 18 травня з 10.00 до 15.30 в ДВНЗ «Ужгородський національний університет» за адресою: площа Народна 3, зал засідань.

234866

На «Дні кар’єри ЄС» компанії зможуть знайти спеціалістів, а молодь – записатися на стажування або пройти співбесіду у цих компаніях. У заході візьмуть участь як місцеві роботодавці, так і представники європейських міжнародних компаній та проектів.

Усі учасники зможуть безкоштовно пройти тренінги для розвитку навиків, важливих для професіонального зростання:

  • «Як отримати стипендію на навчання за міжнародними програмами?» – Свеженцева Оксана Іванівна, начальник міжнародного відділу ДВНЗ «УжНУ» (місце проведення: аудиторія 56);
  • «Перша співбесіда у міжнародній фірмі: як успішно подолати бар’єри?» – Карпенюк Людмила Вікторівна, HR-менеджер LTD «WOOD PALETTEN EXPRESS SERVICE» (місце проведення: 2-й поверх, зал засідань).

Також учасники зможуть дізнатися про можливості безкоштовного навчання в ЄС для підвищення свого професійного рівня.

Реєстрація для молоді – https://docs.google.com/forms/d/1WYkimUjX-StxfS_gb5WrsZffiwh1YwbhR1hoY4lmXv0/edit?ts=5909c282.

За додатковою інформацією звертайся до Інформаційного центру ЄС в Ужгород по телефону 380990212484 або пишіть на e-mail: viktoria.bondarenko@uzhnu.edu.ua

 

«День кар’єри ЄС» в Ужгороді є одноденним заходом, що проводиться Інформаційним центром ЄС в Ужгороді, в рамках інформаційного проекту “ЄС: вибір молодого покоління України”, який є ініціативою, що фінансується Представництвом Європейського Союзу та виконується Громадською організацією “Фундація “Відкрите суспільство”.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах