31969
12:25 16.052017

На Закарпатті День Європи відзначать офіційним прийомом і доброчинним балом

Життя 1693

1490688033_zakarpatska-oda19 травня в атріумі будівлі Закарпатської облдержадміністрації в рамках відзначення Дня Європи відбудеться офіційний прийом і культурно-мистецька благодійна акція – бал «Європейська весна». На офіційний прийом запрошені керівники дипломатичних відомств європейських держав на території України (румунського, угорського, словацького, чеського, польського), представники влади та політикуму, бізнесмени та меценати, вчена й культурна інтелігенція Закарпаття.

Захід розпочнеться о 19.00 з урочистих привітань. Опісля присутнім представлять насичену культурно-мистецьку програму. Зокрема, музичне оформлення балу здійснюватимуть академічний камерний хор «Кантус», симфонічний оркестр Закарпатської обласної філармонії. На гостей чекають і видовищні хореографічні постановки та майстер-клас із «Віденського вальсу».

Під час благодійного аукціону розігруватимуть художні витвори вихованців Вільшанського дитячого будинку-інтернату. Виручені кошти спрямують на потреби закладу. Скриньку благодійних пожертв охочі зможуть поповнити і завдяки тематичній фотозоні, що діятиме на території свята.

Вхід за запрошеннями.

unnamed

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах