27581
19:36 16.032017

В Закарпатській обласній бібліотеці відкрили виставку «Взаємодія діє»

Життя 3838

Сьогодні в читальній залі головної книгозбірні краю відбулася презентація виставки «Взаємодія діє»,яка буде доступна відвідувачам протягом тижня.

1

«Взаємодія/Діє»- унікальна виставка робіт, організована спільними зусиллями Міністерства внутрішніх справ, громадських активістів та неурядових організацій у рамках проекту «Комунікаційна підтримка та залучення громадськості до процесу реформ» міжнародної організації IREX», яка присвячена важливим процесам перетворень у суспільстві. Автори робіт : Олена Старанчук та Олег Грищенко.

12 малюнків, представлених на виставці, втілюють у собі ідеї взаємодії різних державних структур з громадянами України заради ефективної роботи та змін у суспільстві. Адже впровадження реформ в Україні можливе лише у тісному зв’язку влади з активними та небайдужими людьми, і таким чином можна досягти глобальних позитивних змін.

3

Організатори проекту підтримують думку, що разом із країною змінюватись повинні і громадяни, руйнуючи перешкоди для людей з інвалідністю, допомагаючи ветеранам АТО та внутрішньо переміщеним особам, піклуючись про навколишнє середовище.

Євгенія Напуда ,

завідувачка відділом обслуговування

Закарпатської ОУНБ ім. Ф.Потушняка

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах