27562
15:10 16.032017

Працівників ЖКГ та побутового обслуговування населення Закарпаття привітали з професійним святом

Життя 2619

Сьогодні, 16 березня, до Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, яке в Україні відзначають у третю неділю березня, в Закарпатській облдержадміністрації відбулись урочистості.

01

Привітали працівників галузі керівники області – Геннадій Москаль та Михайло Рівіс, а також Ужгородський міський голова Богдан Андріїв. До їх привітань також приєднався директор департаменту житлової політики Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Андрій Заря.

«Ви відіграєте одну з найважливіших ролей у забезпеченні якісного життя в суспільстві. Ваша праця непроста, але вкрай потрібна», – наголосили у своїх вітаннях очільники краю та обласного центру. Вони побажали всім працівникам ЖКГ успіхів у роботі, наснаги та діловитості у виконанні професійних завдань, адже для розвитку галузі, її стабільного та динамічного розвитку належить ще багато зробити.

За трудові здобутки, професіоналізм, багаторічну плідну працю у сфері житлово-комунального господарства та з нагоди професійного свята кращим працівникам житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення вручили подяки та почесні грамоти облдержадміністрації, облради та Ужгородської міської ради.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах