26611
15:08 28.022017

У Ніредьгазі планують відкрити LEGOLAND

Життя 4280

Це буде 5-ий у Європі Legoland Discovery Center, повідомив міський голова Ніредьгази Ференц Ковач.

p_196708_1_slidertop2

– Згідно з постановою уряду Угорщини було прийнято рішення виділити 9,5 млрд форинтів для будівництва Legoland Discovery Center у Ніредьгазі, – повідомив Ковач.

За його словами нині всього чотири подібних таких центрів діє у Європі: у Німеччині, 2 – у Англії і один – в Туреччині.

Угорський LEGOLAND має відкрити свої двері у 2020 році. Ще невідомо точно як він виглядатиме, але планується, що це буде справжнє іграшкове місто для розваг дітей та дорослих.

Як і в великих парках Legoland, центри Discovery включають в себе атракціони “Мініленд”, які показують моделі місцевих пам’яток, що складаються з цеглинок Lego.

Відвідувачі можуть також дізнатися як виготовляється продукція компанії та самим спробувати скласти моделі. Також тут розташовані різні атракціони, кінотеатри 4-D, ресторани та готель.

– Багато обговорень ще попереду, але нині абсолютно точно можу сказати, що це є буде з найбільших інвестицій в країні за кілька останніх років,– каже Ференц Ковач.

Також заплановано виділити 5,8 млрд форинтів на покращення умов зоопарку в Ніредьгазі, 3,1 млрд форинтів для будівництва нової відпочинкової зони та 1,5 млрд форинтів – для музею під відкритим небом “Шошто”, повідомляє mukachevo.net.

Велика фабрика відомих іграшок LEGO також розташована у східній Угорщині – поблизу Ніредьгази. Тут проводять цікаві екскурсії для дітей та дорослих. Є можливість навіть власноруч взяти участь у виготовленні частин для іграшок.

На відео можна подивитися, як діє Legoland Discovery Center у Манчестері.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах