26529
09:36 27.022017

Ужгородці можуть скористатися новою послугою «Яндекс.Транспорт»

Життя 2650

У програмі Яндекс.Транспорт, яка запрацювала в Ужгороді восени минулого року, з’явилася нова функція — будильник. Досить побудувати маршрут, зазначити пункт призначення — і при під’їзді до потрібної зупинки Транспорт push-сповіщенням і звуковим сигналом попередить пасажира про те, що час виходити.

завантаження

Будильник допоможе зорієнтуватися тим, хто їде незнайомим маршрутом. Він також стане у пригоді людям, які вважають за краще у дорозі читати книгу або слухати музику, а не рахувати зупинки: сповіщення працюють  у фоновому режимі, повідомила «Карпатському об’єктиву» прес-служба компанії «Яндекс.Україна».

Нещодавно у Яндекс.Транспорті з’явився особистий кабінет із колекцією нагород. Їх можна отримати за різні досягнення, зокрема за використання програми після опівночі або, навпаки, рано-вранці. Із додаванням будильника нагород стало більше. Приміром, користувач, який проїхав із заведеним будильником шість кілометрів шляху, отримає значок Metropolitan Line, названий на честь першої лінії Лондонського метрополітену, довжина якої становила саме шість кілометрів.

Яндекс.Транспорт дозволяє стежити за рухом транспорту в реальному часі в Ужгороді, Києві, Житомирі, Коростені, Кам’янці-Подільському та Кам’янському. Ще у 24 містах програма показує інформацію про зупинки і маршрути транспорту. Для абонентів оператора lifecell трафік у Яндекс.Транспорті, Картах, Електричках і Навігаторі безкоштовний за умови підключення послуги «Соціальні мережі + Яндекс». Окрім України, Яндекс.Транспорт доступний у Росії, Казахстані, Білорусі, Фінляндії та Угорщині.

Будильник уже працює в Яндекс.Транспорті на Android, у програмі для iOS він з’явиться найближчими днями.

Ви можете стежити за новинами Яндекса в Україні у блозі, Твіттері, Фейсбуці та ВКонтакті.

завантаження (1)

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах