26060
20:25 19.022017

Нові перечинські автобусні зупинки перетворилися у «розсадник» реклами

Життя 3512

зупинка фото1 «Карпатський об’єктив» повідомляв, що протягом останнього часу в Перечині встановили п’ять автобусних зупинок: у «Яслищі», на «Поташні», у центрі міста на площі Народній, біля музичної школи та КП «Комунальник». Дві останні з’явилися зовсім недавно – 9 лютого. Сьогодні на календарі 19 лютого. Протягом 10 днів металеві конструкції, які слугують пасажирам для комфортного очікування громадського транспорту, встигли попсувати і заклеїти рекламною та інформаційною продукцією. На лівій боковинці зупинки у центрі видно вм’ятини, схоже, хтось випробовував свою силу на металевих конструкціях, внаслідок чого попсував майно громади.

Про ситуацію кореспондент «Карпатського об’єктива» поговорила із заступником міського голови Любов’ю  Крижановською.

– Минулого тижня я їхала до Ужгорода. На зупинках побачила наклеєну рекламу одного магазина, який торгує молочною продукцією. Повідомила про це нашого інспектора з контролю благоустрою, бо це питання входить до його посадових обов’язків. Він зателефонував господарям, вони пообіцяли, що знімуть інформаційну продукцію. Так, з трьох зняли, а на двох – на «Поташні» та у «Яслищі» залишили. Магазин секонд-хенду теж понаклеював на зупинках оголошення. З власником проведено роз’яснювальну роботу, пообіцяли познімати. Перечинська міська рада контролює ситуацію, бо благоустрій міста залежить від усіх нас, – розповіла Любов Юріївна.

Сьогодні, прогулюючись Перечином, я побачила на трьох нових зупинках кольорові плакати про марш національної гідності, який організовують три політичні сили на найближчу середу. Інформаційна продукція прикріплена скотчем.  

Зателефонувала за вказаним номером мобільного телефону. Слухавку підняв молодий чоловік. Назвався Юрієм, керівником однієї з політичних сил. Уважно вислухав, сказав, що з’ясує, чому його хлопці клеїли анонс заходу на зупинках. За декілька хвилин зателефонував.

– Хлопці почепили плакати на зупинках, бо у Перечині нема спеціальних місць для того, аби розмістити інформацію. Ви ж бачили, що вони приклеїли їх скотчем, аби потім акуратно познімати і не псувати благоустрій міста. Познімають 22 лютого, як інформація буде неактуальною, – запевнив Юрій. 

Тетяна Грицищук, фото автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Арт-зона «Писанкове Мукачево» - чудова локація для фотосесій у центрі міста
15:56
У Будапешті діти біженців з України можуть навчатися рідною мовою
15:44
У неділю «Минай» прийматиме «Олександрію»
15:35
Прокуратура вимагає скасувати дозвільні документи для ведення будівельних робіт на привокзальній площі в Мукачеві
15:27
Поліцейські Іршави затримали наркоторговця: фігуранта помістили в ізолятор тимчасового тримання
13:34
«Ужгород за чисте довкілля»: екоакція в УжНУ
13:17
Як отримати безоплатно послуги з реабілітації в медзакладах Закарпаття: усе, що потрібно знати
12:40
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» нагадує, чому категорично заборонено розпалювати вогонь в охоронних зонах об’єктів енергетики
12:20
На Ужгородщині відбулися змагання з важкої атлетики
12:02
Нацгвардійці провели урок мужності для ліцеїстів Мукачева
11:51
Всі новини