20541
14:51 29.112016

Бібліотекарі та письменники Закарпаття навідаються з подарунками до особливих дітей краю

Життя 2344

2 грудня, з нагоди Міжнародного дня інвалідів, працівники Закарпатської обласної бібліотеки для дітей та юнацтва і голова крайової організації Національної спілки письменників України Василь Густі за підтримки управління культури облдержадміністрації відвідають вихованців медико-соціального реабілітаційного центру “Дорога життя” з подарунками: книгами, канцелярським приладдям, солодощами та показом лялькової вистави, повідомляє «Карпатському об’єктиву» Управління культури Закарпатської ОДА.

dsc_0917_1

Відвідини заплановані в рамках одразу двох благодійних акцій – “Подаруй дитині книгу”, що її вже кілька років проводять бібліотекарі, долучаючи до збору книжок своїх малих читачів, їхніх батьків і вчителів, та “Зцілюще слово”, завдяки якій закарпатські письменники четвертий рік поспіль “лікують” словом людей із особливими потребами та представників соціально вразливих категорій населення в різних районах Закарпаття.

Зустріч відбудеться у приміщенні медико-соціального реабілітаційного центру “Дорога життя” (вул.8 березня, 46). Початок о 10.00.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах