2035
18:36 19.042016

Закарпатська обласна бібліотека прийматиме гостей з Івано-Франківщини

Життя 2596

У четвер, 21 квітня,  о 17.00 в Закарпатську обласну універсальну наукову бібліотеку ім. Ф. Потушняка завітає письменницький десант із Івано-Франківщини. Вони розкажуть про літературний процес на малій батьківщині та представлять свої книжки.

p_90917_1_gallerybig

    Серед гостей –

Євген Баран – літературний критик, літературознавець, есеїст, керівник  обласної організації Національної спілки письменників України на Івано-Франківщині. Є автором десятків літературно-критичних книг, упорядник багатьох видань.

Марія Микицей – поетеса, журналістка. Представниця станіславського феномену. За словами Володимира Єшкілєва, вона намагається побудувати в українській літературі знаково-образний комплекс “анти-Забужко” як альтернативну концепцію сучасної жіночої лірики.

Любомир Стринаглюк – поет, літературознавець, журналіст, громадський діяч. Його поезія перекладалася німецькою, польською, хорватською мовами, відзначається герметичною вишуканістю та тяжіє до дискурсу неомодернізму в сучасній українській літературі.

Світлана Бреславська-Кемінь – письменниця, літературознавець, викладач. Працювала вчителем на Хустщині. Остання збірка «Переступити поріг» про переживання за чоловіка, що в зоні АТО, про невимушені мрії, про реальність життя без прикрас тощо.

Додаткові зстрічі із письменниками відбудуться :

о 10:00 зі студентами філологічного факультету УжНУ (ауд. 406)

о 14:00 зі студентами Ужгородського коледжу культури і мистецтв.

 

Євгенія Напуда ,

головний бібліотекар відділу обслуговування

Закарпатської ОУНБ ім. Ф.Потушняка

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах